VN-wetenschapper geeft klimaatfraude toe.

De VN-wetenschapper achter het IPCC-rapport over het smelten van de gletsjers dat laatst werd herroepen, geeft toe dat hij wist dat het rapport niet klopte. De wetenschapper, Dr. Murari Lal, zegt dit in een interview met de Britse krant The Mail on Sunday.

Lal zei dat hij de feitelijk onjuiste informatie in het rapport verwerkte om zo politici aan te zetten tot actie. “Het was van belang voor de regio, dus hadden we het idee dat we het erin moesten stoppen”, zei Lal. Verschillende pogingen van wetenschappers de foutieve informatie te weren uit het rapport werden door Lal genegeerd.

Op basis van de rapporten van het VN-Klimaatpanel (IPCC) baseren regeringen hun klimaatbeleid.

Voodoo-wetenschap Vorige week was de voorzitter van het Klimaatpanel, Raj Pacahauri, genoodzaakt de claim uit het rapport terug te nemen dat in 2035 de gletsjers in het Himalayagebergte zouden zijn gesmolten.  Eerder noemde hij een wetenschappelijk rapport uit India dat stelde dat de VN-claim onhoudbaar was nog ‘voodoo-wetenschap’.

Het Klimaatpanel kwam al eerder in problemen toen hackers documenten vrijgaven waaruit zou blijken dat het panel zich had gebaseerd op gemanipuleerde feiten.

Disclosure, Clinton Foundation, Bush Sr., Q en Trump.

Het is een tijd stil geweest op dit blog en derhalve bij DVM-TV. Ik heb een poging gedaan een pauze in te lassen in de zomer, ook al is dat niet echt gelukt door een enorme hoeveelheid werk (zoals een boek en artikelen vertalen). Daarnaast werd ook ik moe maar vooral moedeloos van de heftige en zware dossiers waar ik al zoveel jaren in zit te wroeten, ‘ogenschijnlijk’ zonder veel effect. Degenen die wakker zijn, blijven wakker en die kun je blijven voeden, maar degenen die ‘slapen’ en wegkijken, willen dat steeds vaker ook blijven doen. Ook al zijn de interviews die ik had met Ronald Bernard viraal gegaan (ze gaan nog steeds de wereld over) en in vele talen ondertiteld. Ik heb me daarom voorgenomen alleen nog te gaan schrijven als er positief nieuws -lees: ‘over de grote historische verandering’- te melden is, omdat we daarmee een grotere groep kunnen wakker schudden, vanwege het feit dat het zichtbaar wordt. Dat moment is wat mij betreft nu aangebroken. Er gebeurt ongelooflijk veel goeds aan gerechtigheid achter de schermen en daarom wil ik dit ook gaan delen voor degenen die dit niet weten.

In de strijd om ‘full disclosure’ (onthulling van de ‘Deep State’) die al zo lang gaande is, zien we eindelijk enige progressie, zij het nog mondjesmaat. Met name in de VS en dus nog steeds niet in onze eigen mainstream media, maar dat was en is ook te verwachten. Die houden zich al zó lang bezig met propaganda en gedicteerde (verdraaide) feiten, dat het nauwelijks mogelijk is om dat ineens om te keren en de waarheid te moeten gaan verkondigen en zichzelf te ontmaskeren. We kunnen dan ook verwachten dat de informatie-oorlog alleen nog maar zal intensiveren.

Disclosure moet namelijk plaatsvinden via de media en de schrijvende pers. Hoe moet anders een volk geïnformeerd worden over wat er werkelijk in de wereld plaatsvindt? Dat betekent dus dagelijkse programmering van onze woordkeuze, gedachten en dientengevolge onze daden. En nu wordt het hoog tijd voor de andere kant van het verhaal; onthulling van de basis van alle ellende in de wereld; oorlogen, honger, armoede, aanslagen, human- en child trafficking etc. die al zo lang gaande is, zolang als we ons kunnen heugen.

Eén van de meest verketterde en aangevallen bronnen in deze tijd zijn POTUS (President Of The US) en Q (QAnon). Je kunt je dan eens gaan afvragen waarom?  Q is de Resistance Movement (RM) die bestaat uit hooggeplaatste figuren o.a. binnen de politiek, het leger, veiligheids- en inlichtingendiensten; dat zijn de zogenaamde White Hats. De alternatieve media volgen veelal deze bronnen -net als ik- die afgedaan worden als fake news, desinformatie, conspiracy-theorieën en welke andere kleinerende en ridiculiserende term er ook maar te bedenken is.

We hoorden allemaal dat G.H.W. Bush Sr. (zijn werkelijke naam is George H.W. Scherff)) is overleden; dat haalt de mainstream media uiteraard wel en hij wordt bejubeld en geroemd, terwijl we weten dat hij o.a. het brein is achter de moord op Kennedy, die de Deep State destijds gewoon in zijn toespraak benoemde en ze wilde ontmaskeren en ontmantelen. Onlangs werd overigens deze speech van Kennedy over deze secret societies -net als vele andere video’s van Ole Dammegard- van mijn YouTube kanaal verwijderd; Ik had Kennedy’s speech destijds vertaald en ondertiteld, maar die mocht blijkbaar niet meer openbaar gemaakt worden via mijn kanaal (Hoezo?)  JFK werd na (vanwege) zijn onthullingen vermoord, en niet door Lee Harvey Oswald die juist deze moord wilde voorkomen. Daar is genoeg over geschreven en gezegd en dat kun je overal vinden. Ook was Bush Sr. o.a. het brein achter 9/11 terwijl zijn zoon president was en maakte hij deel uit van de secret society ‘Skull & Bones, daarnaast hielp hij de zeer corrupte Clintons in het zadel.

En hoe toevallig is het, dat hij nu zou zijn overleden (in plaats van in juni dit jaar, zoals diverse bronnen eerder meldden) en dat zijn staatsbegrafenis plaatsvindt op 5 december. Dat was zeer voorspelbaar, want dat is de dag dat de Clinton Foundation in de Supreme Court onder vuur komt te liggen bij monde van US attorney John Huber met zeer belastende verklaringen en met onder andere verklaringen van whistleblowers uit de Clinton-kliek, dossiers die door de jaren heen verzameld zijn. Daar heeft Q een groot aandeel in.

En het is duidelijk dat Trump ook deel uitmaakt van deze beweging. Dat kun je zien aan zijn zeer opmerkelijke Tweets (zoals hieronder) die vreemd genoeg genegeerd worden door de pers.Er wordt geen vraag over gesteld (hoe bizar is dat?), maar je ziet het ook aan zijn uitspraken en beloftes die hij in 2016 heeft gedaan en die nu volop worden uitgevoerd. Zie deze video (5’48”) waarin Trump vertelt waarom hij president is geworden, wat hem te doen staat, waar hij zijn privé kapitaal voor in gaat zetten -hij heeft zijn campagne zelf gefinancierd in tegenstelling tot andere presidenten- en wat zijn doel is in deze vier jaren. Of je nu voor- of tegenstander bent van Trump, je kunt niet meer ontkennen dat hij momenteel met een grote groep dappere strijders ergens naar toe werkt. Zie ook 22 december op het lijstje: verkiezingsfraude in de congresverkiezingen van 6 november, die overal gemonitord is en waarvan heel veel bewijsmateriaal is verzameld voor deze fraude.

Je zult helaas alleen zelf -als je dat aandurft en daarvoor kiest uiteraard- deze hele beweging moeten volgen via de alternatieve media en via Q, die dagelijks heel veel naar buiten brengt -zij het vaak met behulp van codes om uiteraard niet alle strategische manoeuvres prijs te geven- maar die korte tijd later wel begrijpelijk worden als er werkelijk stappen zijn gezet. Q heeft al heel vaak bewezen dat ze voorkennis hebben en over inside informatie beschikken. Daarom wil ik je aanmoedigen om ook jezelf te gaan informeren en ik geef je daarbij een aantal links die je kunt gaan bezoeken en volgen.

Er gebeurt nu veel áchter de schermen, omdat de mainstream media wereldwijd nu nog in handen is van de Deep State en wat je ziet gebeuren vindt vooral plaats in de VS, maar vergeet ook niet alle rellen in o.a. Frankrijk tegen Macron -een Rothschild-vennoot die o.a. meewerkte aan de overname van farmaceut Pfizer door Nestlé- en andere opstanden in Europa tegen de gevestigde orde, de dictatoriale EU met onverkozen bureaucraten. En kijk ook maar eens naar Engeland waar de Brexit niet verloopt zoals deze aan het volk is beloofd na het referendum. De Deep State regeert nog steeds in Europa.

Recentelijk zie ik voor het eerst in de MSM in de VS dat men gaat (MOET) gaan berichten over de hearings die onderdeel zijn van de ruim 60.000 ‘sealed indictments’ tegen de criminelen die de wereld al zo lang in hun greep hebben. Dat is een van de redenen waarom judge Brett Kavanaugh nu tot rechter is benoemd in het Hooggerechtshof van de VS, met vanzelfsprekend alle tegenwerking van dien vanuit de democraten, en die we uitgemeten hebben gezien in de mainstream media? Maar we gaan spoedig zien waarom hij daar zit.

Afgelopen weekend kon je op een enkele site lezen dat er een troepenmacht van ruim 100 man (305th) naar Cuba is gestuurd, naar Guantanamo Bay voor 400 dagen, om te assisteren in ‘Enduring Operation Freedom’. Even later werd dit bevestigd door Q. Gitmo (Guantanamo Bay) is verbouwd en staat (stond) leeg tot op heden. We gaan zien wat er in de komende 400 dagen daar te doen is voor de 305e divisie.

Onderzoek zelf, connect the dots, want het wordt hoog tijd voor de verandering naar een menselijke, eerlijke samenleving waarin armoede, oorlog, haat en verdeeldheid, veroorzaakt door een kleine elite groep, tot de geschiedenis van de mensheid behoren.

Zie hier een paar links naar Q posts en de alternatieve media die aangeven en laten zien wat er gaande is.

Alle Q posts kun je hier volgen: https://qposts.online/
Jordan Sather brengt veel video’s uit met actueel nieuws: deze is van vandaag (3 december 2018)

Q post vandaag

Sean Hannity (Fox News) over de witch hunt (Russia probe) van Mueller
QAnon Nederland: https://qanonnederland.wordpress.com/

 

©Irma Schiffers

The universal solution to hate speech, tribalism, censorship, racism and violence.

There is a universal solution for ending “hate speech,” tribalism, racism and violent rhetoric while protecting free speech, but the solution requires a fundamental shift in the way we think about conscious beings.

With all the censorship that’s now targeting alternative voices and platforms, many dishonest people on the political Left are claiming that free speech is to blame for hateful rhetoric. In truth, Leftists are themselves the worst bigots of all when they fail to recognize the existence of human consciousness which gives rise to free will and the underlying principles of individual liberty. By denying the existence of the human soul, the “dehumanize” everyone and reduce every living, conscious person to an assumed automaton with no innate human rights or human dignity.

The solution to solving tribalism and hate speech is not found in censoring specific voices but in uplifting those who are ignorant so that they recognize the existence of consciousness in others… and especially in those who may appear different from themselves. Racism is irrational fear of those who appear different on the outside, even when all conscious beings are made of the same stuff on the inside.

When I recently said that “Jews have a right to exist,” the extreme hatred and threats directed against me underscored the root of the problem in our world: Extreme ignorance, dissociation and fear of those who appear to be different (in their skin color, religion, race, sexual orientation, etc.). But such fears are born solely out of ignorance, which means they can be resolved through education and knowledge. Yet it is the evil tech giants who are spearheading the throttling of human knowledge through extreme censorship that targets the political enemies of the Left, further exacerbating tribalism and the demand for political conformity via authoritarianism.

Thus, Google, Facebook, YouTube and Twitter are actually escalating ignorance, violence and hatred even as they absurdly claim to be silencing it. Unless this is reversed, things will continue to spiral toward extreme hatred, to the point where the number of physical (kinetic) attacks will skyrocket, even while those who push the violence claim to be calling for peace.

Watch my full video statement for further details on all this, including the real answer to hate speech, tribalism, racism and violence:

Glyphosate in Food: Complete List of Products and Brands Filled with Popular Cancer-Causing Weed-Killer.

Roundup spray bottle via Benoit Tessier (image modified / original)

UPDATE (09/12/18): the current list has been updated with results from the Environmental Defence group in Canada.

Concern over glyphosate in food is on the rise after Monsanto was found guilty in covering up their cancer-causing product, Roundup. Monsanto has been under scrutiny ever since they were ordered to pay $289 million in damages to plaintiff, Dewayne Johnson.

Just after the first successful trial in taking down Monsanto, the Environmental Working Group (EWG) published a haunting report on the levels of glyphosate in food. According to the independent laboratory tests commissioned by the EWG, popular oat cereals, oatmeal, granola and snack bars come with a heavy dose of the cancer-causing weedkiller, Roundup.

Why Should We Care About Glyphosate in Food?

Glyphosate is the main ingredient found in the popular weed-killer Roundup. Back in 2015, a famous study published by the International Agency for Research of Cancer (IARC) came to the conclusion that glyphosate is “probably carcinogenic to humans (1).”

The link between glyphosate and Non-Hodgkin’s lymphoma is particularly strong. One study, published in 2008 by Swedish researchers, found that exposure to glyphosate tripled the risk of a subtype of non-Hodgkin called small lymphocytic lymphoma (2).

Another study published in 2003 showed a suggestive link between glyphosate-based herbicide use and non-Hodgkin lymphoma. The more pesticides a subject used, the more non-Hodgkin lymphoma incidences increased. Subjects who used five or more of the nine pesticides were “twice as likely to be NHL cases than controls (3).”

Aside from cancer, glyphosate has been associated with a host of health issues, like kidney disease (3), reproductive problems (4), liver damage (5) and birth defects (6).

Glyphosate also interferes with the ability of a plant to uptake nutrients from the soil. Glyphosate, which is a patented chelating agent, binds with nutrients in the soil, and prevents plants from absorbing them. It also acts as an antibiotic (7), which can kill bacteria both in the soil, and our own guts (both of which are incredibly important for plant and human health).

Regardless of the evidence, Monsanto still states that “Glyphosate has a 40-year history of safe and effective use. In evaluations spanning those four decades, the overwhelming conclusion of experts worldwide, including the Environmental Protection Agency (EPA), has been that glyphosate can be used safely.” Despite the lawsuit, it seems Monsanto is still in denial.

Products and Brands Filled with Glyphosate

Aside from the EWG report on glyphosate in food, other companies have also done independent testing for glyphosate residues in everyday food products. In 2016, Food Democracy Now! and The Detox Project commissioned tests that found high levels of glyphosate in many American foods – even products that are certified organic or non-GMO.

Below is a complete list of foods that contain glyphosate residues. I’ve combined data from both the report EWG released, as well as the reports released from Food Democracy Now! and the group’s “Detox Project.” I’ve also updated this list (September 12/2018) with recent results from Environmental Defence in Canada, who also tested various food products commonly found in supermarkets.

EWG Report (source):

• Granola
Back to Nature Classic Granola
Quaker Simply Granola Oats, Honey, Raisins & Almonds
Back to Nature Banana Walnut Granola Clusters
Nature Valley Granola Protein Oats ‘n Honey
KIND Vanilla, Blueberry Clusters with Flax Seeds

• Instant Oats
– Giant Instant Oatmeal, Original Flavor
– Quaker Dinosaur Eggs, Brown Sugar, Instant Oatmeal
Umpqua Oats, Maple Pecan
Market Pantry Instant Oatmeal, Strawberries & Cream

• Oat Breakfast Cereal
Kashi Heart to Heart Organic Honey Toasted cereal
Cheerios Toasted Whole Grain Oat Cereal
Lucky Charms
Barbara’s Multigrain Spoonfuls, Original, Cereal
Kellogg’s Cracklin’ Oat Bran oat cereal

• Snack Bars
KIND Oats & Honey with Toasted Coconut
Nature Valley Crunchy Granola Bars, Oats ‘n Honey
Quaker Chewy Chocolate Chip granola bar
Kellogg’s Nutrigrain Soft Baked Breakfast Bars, Strawberry

• Whole Oats
Quaker Steel Cut Oats
Quaker Old Fashioned Oats
Bob’s Red Mill Steel Cut Oats
Nature’s Path Organic Old Fashioned Organic Oats
Whole Foods Bulk Bin conventional rolled oats
Bob’s Red Mill Organic Old Fashioned Rolled Oats (4 samples tested)

Environmental Defence (source): 

– Catelli Healthy Harvest Multigrain Spaghetti
– Cheerios cereal
– Fontaine Santé Roasted Garlic Hummus
– Kelloggs Froot Loops Cereal
– Kraft Dinner Original macaroni and cheese
– PC Blue Menu Tortillas 100% Whole Grain
– Pogo Original (breading only)
– Quaker Large Flake Oats
– Ritz Original crackers
– Sabra Classic Hummus
– The Original Oreo cookie
– Tim Hortons Chocolate Glazed Timbit
– Tim Hortons Sesame Seed Bagel
– Unico Chickpeas

Moms Across America (source):

– Tropicana Orange Juice
– Minute Maid Orange Juice
– Stater Bros Orange Juice
– Signature Farms Orange Juice
– Kirkland Orange Juice

Food Democracy Now! and The Detox Project (source):

– Original Cheerios
– Honey Nut Cheerios
– Wheaties
– Trix
– Annie’s Gluten Free Bunny Cookies Cocoa & Vanilla
Kellog’s Corn Flakes
Kellog’s Raisin Bran
Kashi Organic Promise
Kellog’s Special K
Kellog’s Frosted Flakes
Cheez-It Original
Cheez-It Whole Grain
Kashi Soft Bake Cookies, Oatmeal, Dark Chocolate
Ritz Crackers
Triscuit Crackers
Oreo Original
Oreo Double Stuf Chocolate Sandwich Cookies
Oreo Double Stuf Golden Sandwich Cookies
Stacy’s Simply Naked Pita Chips (Frito-Lay)
Lay’s: Kettle Cooked Original
Doritos: Cool Ranch
Fritos (Original) (100% Whole Grain)
Goldfish crackers original (Pepperidge Farm)
Goldfish crackers colors
Goldfish crackers Whole Grain
Little Debbie Oatmeal Cream Pies
Oatmeal Cookies Gluten Free
365 Organic Golden Round Crackers
Back to Nature Crispy Cheddar Crackers

Other Brands/Products and Miscellaneous:

– Ben & Jerry’s Ice Creams (source)
– Tampons (source)
– Non-organic cotton clothing products (source)
– Rainwater (source)
– Groundwater supplies (source)

How To Steer Clear of Glyphosate in Foods

Glyphosate contamination cannot be removed by washing (it is absorbed into the plant while it’s growing). It also is not broken down by cooking or baking.

In order to avoid glyphosate in food, follow the pointers below:

1. Look for ORGANIC Non-GMO Project Verified Items

If you’re purchasing a processed food item (that is, something boxed, bagged or canned), you can make sure it doesn’t contain GMO ingredients by looking for the Non-GMO Project Verified symbol (see below). While non-GMO verified means the item will be not be “Roundup Ready,” that doesn’t mean that the crop it came from will not be sprayed with glyphosate to dry out the crop (such as the case with oats and wheat). So make sure you follow tip number 2 (below). When buying a non-gmo project verified item, also make sure that item in organic!

non-gmo project verified

2. Certified Organic is Better Than Non-Organic

By purchasing certified organic foods, you’ll be rest assured that your food doesn’t contain any glyphosate-containing chemicals. Unfortunately, glyphosate use is so rampant, that some organic foods may contain small amounts of glyphosate residues (say, from neighboring crops). The good news is that organic foods contain much lower levels of glyphosate compared to their conventional counterparts.

3. Look for Glyphosate Residue Free Labels

The Detox Project, a research and certification platform that uses an FDA-registered food-testing lab to test for toxic chemicals launched their own “Glyphosate Residue Free” label. This label offers more transparency and assures the purchaser that they’re not getting any glyphosate in the food they’re buying. While these labels aren’t mainstream, the Detox Project is working with food manufacturers and grocery chains to get this label on more products.