DIT ACEPTEERD NIEMAND EN ZAL TOT GROTE ZEER GROTE PROTESTEN GAAN LEIDEN WANT DE MENSEN REDENEREN ZO IN DE ZIN VAN WANNEER EEN VIRUS NAAR EEN KLOK KIJKT!


Bericht nos vanuit den haag:
VVD en CDA steunen verlenging avondklok!
Als het OMT (Outbreak Management Team) het kabinet adviseert de avondklok te verlengen zullen VVD en CDA zo’n verlenging steunen. Volgens CDA-fractievoorzitter Heerma kunnen we “liever nu doorzetten” dan later “weer versoepelingen van de coronamaatregelen terug moeten draaien”.
Ook VVD-fractievoorzitter Dijkhoff denkt dat verlenging van de avondklok aanstaande is. Met de naderende derde golf door de Britse variant zijn waarschijnlijk “extra tikken nodig”, zei hij in een debat in de Tweede Kamer over de coronacrisis.
De avondklok ging na veel discussie op 23 januari in en loopt 10 februari af. Het OMT adviseert vrijdag over de effectiviteit ervan. Het kabinet spreekt er zondag weer over in het Catshuis.
Donkere wolken
In een technische briefing eerder op de ochtend zei RIVM-baas Van Dissel dat ook als alle huidige maatregelen gehandhaafd worden, er toch een toename zal zijn van het aantal bezette IC-bedden. “Je ziet donkere wolken aan de horizon waar we rekening mee moeten houden. Het hele maatregelenpakket is belangrijk om de Britse variant eronder te houden.”
Van Dissel sprak van sombere scenario’s, maar benadrukte ook dat het gaat om modellen, die een grote mate van onzekerheid kennen. Dat heeft vooral te maken met de Britse variant, waarover een hoop nog onduidelijk is.
Spoetnik-vaccin
Zorgen in de Kamer zijn er verder over het vaccinatiebeleid en de beschikbaarheid van vaccins. VVD en PVV vroegen het kabinet in hoeverre Nederland contact heeft met Rusland over het Russische Spoetnik-vaccin.
“Liever een Russische spuit, dan op de IC aan de beademingsbuis”, zei Dijkhoff, die er wel op wees dat het Europees medicijnagentschap EMA het Russische vaccin eerst nog moet goedkeuren. “Het Spoetnik-vaccin zou een bescherming van 91 procent hebben. Hoger dan AstraZeneca en Janssen”, zei PVV-leider Wilders. Hij vroeg zich af waarom premier Rutte “nog niet met de Russische president Poetin heeft gebeld”.
VVD, CDA, GroenLinks en 50Plus willen dat het kabinet gaat nadenken over het in het leven roepen van een speciale gezant voor vaccinatiebeleid.
Vaccinatiebewijs?
Partijen vragen zich af verder af wat het net verschenen advies van de Gezondheidsraad over het vragen naar een vaccinatiebewijs in praktijk betekent. Als kroegen en scholen naar zo’n bewijs zouden mogen vragen, lijkt dat in strijd met een in meerderheid door de Kamer aangenomen motie dat er geen drang en dwang mag plaatsvinden bij het vaccineren.
De SP en PVV vroegen het kabinet verder hoe het kan dat een breed gesteund voorstel om de salarissen in de zorg te verhogen nog steeds niet door het kabinet in behandeling is genomen.
Demissionair premier Rutte en demissionair minister de Jonge zijn straks aan de beurt voor de antwoorden in het debat.
Wij als Burgerbond Nederland zijn geen virologen artsen of wat dan ook, maar als we in omringende landen uitspraken rechtbanken zien die aangeven PCR testen geen virussen aantonen en het sociale leven weer draaiende gemaakt moet worden dit door winkels horeca etc etc gewoon open te doen dan moet er toch een belletje gaan rinkelen in den haag in dat zij niet meer geloofwaardig naar de burger toe overkomt.
Wij zeggen dan ook aan Rutte de Jonge Omt Team en Rivm van als jullie BILD BACK BETTER willen doe dat dan in je achtertuin en niet over de rug van het volk de burgers van Nederland heen want je creëert zo een burgeropstand zo niet een burgeroorlog waarin het haast lijkt of men hier op uit is.
Waanzin ten top een heel land dat geheel plat op zijn gat ligt dit door bewijs van besmettingen PCR testen die niet diagnostiek zijn dit daar een PCR test geen virus kan aantonen.
Duizenden artsen die Rivm OMT Team en ministerie Volksgezondheid tegen spreken!
Zijn deze artsen geleerden dan allemaal complotdenkers en of wappies?
Maatregelen avondklok testen onze kinderen vaccinaties opdringen is vragen om verzet want dit pikt een mens met gezond verstand niet en nee ik ben geen opruier maar een mens een individu met gezond verstand die het hart vast houd in wat er gaat komen wanneer de mensen zich gaan verzetten tegen besluiten OMT Team Rivm en Team Rutte met zijn spoedwet als demissionair kabinet, werkelijk ik hou me hart vast zeker als het onze kinderen en kleinkinderen betreft want daarin ben ik resoluut en zeg blijf ervan weg want de gevolgen wanneer men onze kinderen ook maar verkeerd benaderd kan ik zelfs niet meer rationeel denken want dan gaan jullie een brug te ver!
Ik kan het dan ook niet genoeg zeggen, mensen word lid bij de Burgerbond Nederland ga naast elkaar staan hierin, ook ondernemers MKB sluit uw aan zodat wij met de lidmaatschapsgelden de juiste mensen kunnen inschakelen en procedures kunnen opstarten tegen deze gekozen volksvertegenwoordiging die reeds demissionair is maar wij het liefst gisteren al hadden zien vertrekken!
Link 2 stappen plan invullen en u bent lid, dit kan per jaar of per maand! Doe er wijsheid mee mensen want genoeg is genoeg!
https://burgerbondnederland.nl/leden/ 2 stappen plan vul dit goed in mensen.

Corona is een machtspel geworden.

Zaterdag 30 januari liggen er 659 mensen met Corona op de IC

In één van de welvarendste landen ter wereld met 17,5 miljoen inwoners. Je zou denken dat moet zo een rijk en ooit zo mooi land makkelijk aankunnen niets aan de hand, we hebben onze zaakjes op orde.
Maar nee ons land wordt al een jaar gegijzeld, wat is er aan de hand?

2015: 2200 IC bedden.
2020: 1150 IC bedden.

2009: 49.000 ziekenhuisbedden
2020: 39.000 ziekenhuisbedden

2009 -2020: 1 miljoen inwoners erbij.
2015 -2020: Een steeds grotere groep ouderen en kwetsbaren vanwege de sterk toenemende vergrijzing.

2019 was een mild griepjaar waardoor veel zwakkeren en ouderen dit jaar overleefden om in 2020 als ‘extra’ doden te overlijden aan Corona.

Overlijdens risico Corona is vergelijkbaar met de griep uit 2016 en 2018 met een IFR van 0,23% wereldwijd. In vergrijsde landen zoals Nederland is de IFR 0,7

Het is niet het killervirus dat we dachten dat het was met de geheel fout voorspelde 40.000 tot 80.000 doden in Nederland.
De voorspelde 3,4 tot 5% van de bevolking die aan Corona zou overlijden is in het geheel niet uitgekomen.
Flatten de Curve bleek een ziekelijke leugen een mes in de rug elke dag opnieuw.

Gem. leeftijd overlijden Corona: 82 jaar.
Gem. levensverwachting Nederland 82 jaar.

Dit betekent dat het overgrote deel van de Corona doden ook zonder Corona binnen enkele maanden zou overlijden door ouderdom of een andere ziekte.

90% van de doden is 70 plus.
Dit is een virus van de vergrijzing en het gevolg van de hoge levensverwachting.
Het klinkt gek maar het is in feite een luxeprobleem.

Rond 1950 lag de gemiddelde levensverwachting rond de 70 jaar.
70 jaar geleden zou deze epidemie er dus helemaal niet zijn.

In 2020 was er geen significante andere oversterfte dan gemiddeld genomen over de voorgaande jaren.

Kosten Coronacrisis 175 miljard
Dat is 175000000000 te betalen door de burgers, een niet te bevatten bedrag.

Hoeveel IC bedden hadden we hier voor kunnen inrichten incl personeel:
175000 IC bedden.

We hadden voor deze 175 miljard een utopische gezondheidszorg en nog veel meer moois kunnen bouwen.

Politiek en medici weigeren al bijna 1 jaar lang de gezondheidszorg op te schalen want geen gekwalificeerd personeel is hun drogredenering. Dit kun je na 1 jaar niet meer beweren dat is een leugen.
Waarom werden in maart en april 2020 dan noodhospitalen uit de grond gestampt om niet lang daarna weer afgebroken te worden?

Vanwege het blindstaren van specialisten die geen overzicht hebben, de massapsychose waar politici, media en medici in zitten en een groot deel van de bevolking in wordt gehouden wordt de halve samenleving kapot geofferd op het altaar van hun zieligheidscultuur.

Dit is het gevolg van waanideeën en de massahypnose waarin men zit.
De main stream media faalt in zijn controlerende taak en liegt en bedriegt zichzelf en de bevolking.

Vrijwel elke dynamiek, vreugde, sociale interactie wordt door deze niet tot inlevingsvermogen in staat zijnde mensen uit de samenleving geramd door de bevolking nu al bijna een jaar lang te gijzelen en dystopische en onmenselijke maatregelen op te leggen. Het is een technocratische benadering als ware wij goederen en geen mensen. De mens is een computermodel geworden.

Als de grotendeels gefalsificeerde cijfers slecht zijn dan ligt het aan ons de bevolking, als de leugenachtige cijfers ‘goed’ zijn dan komt het door de maatregelen van onze zogenaamd briljante onfeilbare virologen en politici.

Men heeft niet door dat men misdaden tegen de menselijkheid pleegt. Dat men dit niet beseft is een zeer verontrustende ontwikkeling.
Corona is een machtspeeltje geworden, het schept gevaarlijke precedenten om de bevolking in het gewenste gareel te krijgen.

Men voert een oorlog tegen de eigen bevolking, tegen een inmiddels grotendeels ingebeelde vijand waarbij elke dag nieuwe vrezen die men vreest uit de kast worden gehaald de spelregels worden elke dag veranderd, de doelpalen keer op keer verplaatst om de massahysterie en angst er maar in te houden.

Dit is een oneindige cirkel waar men ons inhoud. Het wordt tijd om wakker te worden uit deze massapsychose.

De gewetenloosheid en het afwezige inlevingsvermogen, de kilheid van zoveel mensen doet mij de geschiedenis en het heden niet beter begrijpen maar wel weer een beetje beter verstaan.

Sourvce:

Deep State stuikt in elkaar.


Het is ermee gedaan. Deep State stuikt in elkaar. The Best is coming NOW
De officiële aankondiging van de staat van beleg en een legitieme militaire regering, die van kracht is sinds 00:00 uur op 20 januari 2021, werd uitgevoerd op op vrijdag 29 januari om 18:00 uur EST (23:00 uur GMT).
De officiële aankondiging van de arrestatie van Biden samen met 355 congresleden en 109 senatoren (464 gekozen) op 24 en 25 januari werd gedaan op zondag 31 januari om 16:35 uur EST (22:35 uur GMT – 23:35 uur Amsterdam/Brussel/Parijs ) .
Deze aankondigingen werden meegedeeld op de data en bovengenoemde uren aan alle Amerikaanse media (televisies, radio’s en nationale kranten) en aan alle wereldnieuwsagentschappen.
Zoals verwacht werd door de legitieme militaire regering die Amerika bestuurt, evenals door Trump en Qforce, werd deze officiële informatie 100% gecensureerd door alle officiële wereldmedia.
De Amerikaanse militaire regering wist dit en wilde het zo.
Net als bij de staatsgreep van Biden en zijn partij, laat de legitieme Amerikaanse regering de Amerikaanse media op grote schaal hoogverraad plegen door hen de officiële verklaringen van de legitieme regering over maatregelen van nationale veiligheid en onmiddellijk gevaar voor de Amerikaanse natie te laten censureren.
De illuminati media van het 4e Reich zijn allemaal in de val gelopen.
Nu kan de legitieme militaire regering de (voorlopige) controle over al dergelijke terroristische media overnemen wanneer ze maar wil, zoals bepaald door de wetten en de Amerikaanse grondwet.
De Amerikaanse militaire regering zal aanstaande vrijdag 5 februari om 18.00 uur EST (23.00 uur GMT of middernacht in Amsterdam/Brussel/Parijs) de controle (met geweld) overnemen van alle officiële media (radio’s, televisies, kranten) in de hele Verenigde Staten.
Dit omvat de overname van alle Amerikaanse kanalen op de omroepsatellieten die rechtstreeks uitzenden in Europa.
Dit betekent ook dat alle Europeanen met een satellietontvangstantenne die Amerikaanse zenders ontvangen niet meer gecensureerd kunnen worden en dus vanaf VRIJDAG AVOND
5 februari 2021 de waarheid te weten zullen komen.
Onder andere zal het Amerikaanse leger op al deze Amerikaanse massamedia de onthullingen over de staatsgreep van Biden, zijn arrestatie met gekozen functionarissen op zondag 24 en maandag 25 januari verplicht laten uitzenden …
Ten slotte, op 12 februari, zal de Amerikaanse militaire regering officieel (bewijs voorgelegd aan alle wereldregeringen en aan de pers internationaal) alle bewijzen van de samenzwering publiceren die door de Franse, de Chinese en andere regeringen werd gepleegd om een ​​valse wereldwijde epidemie te creëren om zo de Amerikaanse regering omver te werpen.
Dit door zijn economie te ruïneren en door de hele wereldeconomie te vernietigen.
Het is een oorlogsdaad die, onder andere, het legitieme recht van de Amerikaanse regering geeft om de Macron-regering en elke andere terroristische regering omver te werpen.
ps. val mij aub niet lastig wie mijn bronnen zijn. Je hoeft het niet te geloven. Doe zelf onderzoek;)

Gekopieerd met dank aan Thea Spaninks.

Merkel en de EU bevestigen: Corona dient de Great Reset.

Sensatie op het World Economic Forum: Wie er nog aan twijfelt dat Corona allang het vehikel is geworden voor de meest ingrijpende politieke transformatie van het naoorlogse tijdperk, hoeft alleen maar te kijken naar de uitspraken van de Duitse kanselier en de voorzitter van de EU-Commissie tijdens het digitale World Economic Forum (WEF) van dit jaar. De instrumentalisering van het virus voor een wereldwijde reset is zelden eerder zo ronduit toegegeven. En inmiddels is ook duidelijk waarom politici niets doen om de crisis te beëindigen, maar alles om de crisis kunstmatig te verlengen.

De drijfveer van de verantwoordelijken is niet het herstel van de oude normaliteit, maar de verklaarde schepping van een nieuwe, bericht Jouwatch. Een sinistere, vrijheidsvijandige, onmenselijke normaliteit die de menselijke conditie – net als bij eerdere historische aberraties – opnieuw ondergeschikt maakt aan ideologische dogma’s en met religieuze ijver gepropageerde heilsbeloften, die tegenwoordig “klimaatneutraliteit” en “duurzaamheid” worden genoemd.

Met hun plannen en voornemens om onder het mom van een pandemie op mondiaal en EU-niveau op te treden, bevestigen Merkel en Von der Leyen niet alleen een reeks vermeende ‘complottheorieën’. Zij kondigen als het ware ook de eerste volledige uitvoering aan van de mijlpalen van een nieuwe planetaire klimaat- en economische agenda die vorige zomer in boekvorm is samengevat door WEF-oprichter Klaus Schwab onder de programmatische titel “Covid-19: The Great Reset“.

Het virus is niet uitgevonden in een laboratorium, deze pandemie was zeker ook niet “gepland” – maar dat was ook niet nodig: Deze pandemie kwam de poppenspelers van de internationalistische transformatie-inspanningen, de elitaire clubjes van internationalistische bedrijfs- en staatsleiders, gewoon goed van pas om eindelijk het plan te kunnen realiseren dat al lang klaar lag in hun laden (vandaar dat Schwab zijn boek slechts 15 weken na de uitbraak van de pandemie kon presenteren). Wat het ook was dat mislukte vóór Corona – de pandemische noodsituatie heeft hier alle hindernissen weggenomen. Echt een geschenk uit de hemel.

Corona – een geschenk uit de hemel

Merkel en de westerse leiders willen vanzelfsprekend de hun toegekende bevoegdheden gebruiken – oorspronkelijk alleen binnen zeer nauwe grenzen en om het hoofd te bieden aan een gezondheidscrisis – om op gezaghebbende wijze besluiten af ​​te dwingen die veel verder gaan dan Corona en waar “geen alternatief” voor zou zijn. Zonder de pandemie zouden zij daartoe geen enkele mogelijkheid hebben gehad, noch in politiek opzicht, noch wat de aanvaarding door het publiek betreft. Sinds maart vorig jaar is het motto: ‘Ruim baan voor ons beleid‘.

Men moet goed lezen wat Merkel in haar WEF-toespraak in lijvige, onschuldig klinkende bewoordingen aankondigt: Omdat bedrijven “niet uit zichzelf” bereid zijn om doelstellingen als milieubescherming, CO2-reductie of biodiversiteit te verwezenlijken, moet de staat hen dwingen – door “richtlijnen” op te stellen. Ook “sturing door CO2-beprijzing” is nodig. Wat natuurlijk nodig is, is een “multilaterale aanpak” en vooral meer vastberadenheid. “Het is niet goed als je het niet doet,” zei Merkel. Wat een cynische, schaamteloze opmerking, in het licht van een steeds verder gehavende Duitse economie en miljoenen verwoeste middelen van bestaan!

Natuurlijk speelt voor Merkel de EU een sleutelrol in de toenemende dwang en het overbelasten van de economie met extra lasten. En nu wordt ook duidelijk dat er uiteindelijk geen enkel verschil is tussen het Corona-steunfonds en de “Green Deal” die de EU-Commissie onder leiding van Ursula von der Leyen eind 2019 al heeft geformuleerd: Volgens “Die Welt” onderstreepte de EU-voorzitter in haar WEF-verklaring dat “klimaatbescherming een centrale rol speelt bij het opvangen van de economische gevolgen van de Coronacrisis“: Zowel de zevenjarige EU-begroting van 1,2 biljoen euro als het nieuwe wederopbouwfonds van 750 miljard euro zouden “voor een groot deel worden gebruikt voor investeringen in CO2-reductie“.

Het EU-reddingspakket als onderdeel van de “Green Deal”

Dus dat is waar het om gaat (en vanaf het begin om heeft gedraaid): niet economieën die opzettelijk zijn verwoest door lockdowns en pandemieën weer op de been helpen, maar de “wederopbouw” afhankelijk maken van de implementatie van klimaatdogma’s. Het is de ultieme verwarring van corona met klimaatreconstructiemaatregelen, totdat uiteindelijk de verschillen niet meer te onderscheiden zijn: Of het nu gaat om een pandemie of een klimaatcrisis, de ene noodsituatie gaat ongemerkt over in de volgende. En toch hebben die twee natuurlijk helemaal niets met elkaar te maken, klimaatredding en corona-crisisbeheer; integendeel, beide zijn opdringerig. Toch wordt het ene nu aan ons verkocht als de oplossing voor het andere. Wat een misleiding.

Ursula von der Leyen laat er ook geen twijfel over bestaan ​​dat Corona voor haar vooral de langverwachte kans is om haar gigantische klimaatprogramma te realiseren: “Dit is de Europese Green Deal, de nieuwe groeistrategie van de EU“. De staatseconomie viert een gelukkige start, ook op Europees niveau: “In de komende jaren zullen particuliere investeringen in de richting van duurzaamheid worden gestuurd door middel van regelgeving, financiële prikkels en overheidscontracten en investeringen“, aldus de Merkel-acoliet: “We hebben nu de kans om de manier waarop we leven en zaken doen te veranderen!”

En terwijl thuis de bejaarden als vliegen sterven omdat Merkel en Von der Leyen op briljante wijze de vaccinvoorziening hebben verknoeid, stevenen beiden op hogere doelen af: Voor de bondskanselier is de uitvoering van de “Green Deal” het beslissende doel van de komende maanden, dat “met concrete maatregelen” binnen de EU moet worden ondersteund: “Dit vereist harde beslissingen“. Het vergt nogal wat lef om zulke prioriteiten te stellen.

Thunberg mag weer tekeer gaan

En omdat de spirituele of zelfs religieuze dimensie van deze nieuwe kunstmatige “uitdagingen” natuurlijk een messiasfiguur nodig heeft, mag Greta Thunberg ook dit jaar niet ontbreken op het WEF. Door toedoen van Corona is de Zweedse, die nu meerderjarig is, de laatste tijd nogal stil geweest; maar eindelijk kon zij het haar geboden platform gebruiken voor sociopathische opruiing. In plaats van de psychologische behandeling te krijgen die zij dringend nodig heeft, wordt deze schreeuwlelijk opnieuw op het wereldtoneel gehesen, waar Thunberg mag optreden als de luidspreker van een ideologische hysterie zonder enige democratische legitimiteit, zonder enige beroepskwalificatie en zonder enige originaliteit.

“Jullie hebben nu drie decennia gehad van blah, blah, blah,” zegt Thunberg – en daarom roept ook zij op tot een volledige revisie: in het “bestaande systeem” kun je “het probleem niet langer oplossen“. Corona als blauwdruk van de eeuwige nood, dit bedwelmende vooruitzicht houdt ook Thunberg in zijn greep: politici moeten “de klimaat- en milieunood eindelijk als een noodsituatie behandelen” en “dienovereenkomstig handelen”. Een 18-jarige die het oor van de wereldleiders krijgt: Het is de ultieme perversie van Influencism.

Source:
DissidentNL

BRIEF VAN BEN MATHON, OUD-MARECHAUSSEE.

Zeer gewaardeerde leden van de politie, ME en Marechaussee,
In de eerste plaats wil ik u mijn erkentelijkheid overbrengen voor uw inzet om de orde en veiligheid in ons land te waarborgen. U heeft de zware taak om subversieve elementen te beteugelen die met grof geweld, plunderingen en brandstichtingen onze samenleving proberen te verstoren. U verdient alle steun en veel respect voor het zware werk dat u in deze moeilijke omstandigheden moet verrichten. Zonder uw inzet is de bevolking van Nederland aan de duivels overgeleverd. Ik sta vierkant achter u.
Als oud-marechaussee heb ik in 1970 het allereerste peloton van de ME als “raddraaier” mogen trainen. Jawel, vijftig jaar geleden. Er is veel veranderd sinds die tijd. Destijds stonden uw collega’s met slechts een rieten schild in linie op het exercitieterrein in Apeldoorn te wachten op een groepje ongewapende “tegenstanders”. Hoe anders zag het er vorige week op het museumplein in Amsterdam uit. Een groep ongewapende demonstranten. En u? De rieten schilden hadden plaats gemaakt voor honden, paarden, wapenstokken, waterkanonnen en tientallen busjes. Een wereld van verschil.
Nogmaals, optreden tegen hooligans die brandstichten, vernielingen aanrichten en u aanvallen keur ik zonder terughoudendheid goed. Daar bent u voor opgeleid. Net als ik destijds. Maar wilt u zich eens afvragen of een dergelijk vertoon van intimidatie wel in verhouding staat tot de “dreiging” die van mensen uitgaat die gebruik maken van hun grondwettelijk recht om zich middels een demonstratie te uiten tegen vermeende onrechtvaardigheid?
En vraagt u zich ook eens af of het de vreedzame demonstranten waren die op het museumplein met vuurwerk begonnen te gooien of dat het wellicht kwaadwillenden (ook wel “romeo’s” genoemd) waren die uw reactie wilden uitlokken om in actie te komen? Als u die “romeo’s” kent, vraag u dan eens af wie deze heren zijn en vooral door wie deze heren worden aangestuurd.
Ik vraag u om hier eens over na te denken en samen met uw collega’s kritische vragen te stellen aan uw superieuren. Als 71-jarige oud-Kmar zou ik graag een volgende keer op het museumplein aan een demonstratie willen deelnemen zonder aanwezigheid van “romeo’s” en slechts een paar politiemensen willen zien met wie ik eventueel aimabel in gesprek kan gaan. Dan kunnen de honden en de paarden ook verschoond blijven van stress. Net als u.