KONINGSHUIS (Willem-Alexander von Amsberg is een Knight of Malta)

Het sprookje wat Van Oranje Nassau heet…

Willem-Alexander von Amsberg is een Knight of Malta. Toen hij tot ridder geslagen werd heeft hij trouw gezworen aan dictator Bergoglio, die ook wel bekend staat als Paus Francis in het Vaticaan. Op onderstaande foto kun je zien dat meneer von Amsberg samen met zijn moeder Beatrix zur Lippe-Biesterfeld en zijn echtgenote Maxima Zorrigieta het Knights of Malta logo als broche dragen. Zij zijn lid van dezelfde organisatie als waar Hitler’s NAZI-top toe behoorde.Was Prins Bernhard (oprichter van de Bilderberg Groep in 1954) een spion? Bekijk en luister onderstaande video!

Onderstaande 3 websites bevatten zeer heftige en bezwaarlijke informatie over het Koningshuis!

Deel 1: http://capoditutticapi007.blogspot.de/

Deel 2: http://capoditutticapi008.blogspot.de/

Deel 3: http://capoditutticapi009.blogspot.de/


John H. Baselmans schreef diverse boeken over de wandel en handel van het Koningshuis vanwege drugshandel!

Onder andere heeft John het boek “De Matrix van het systeem” geschreven, ga het allemaal eens lezen, zodat je weet wat er werkelijk achter de schermen gebeurt op Curacao. Volgens John H. Bazelmans komt Koning Willem Alexander daar regelmatig vanwege het veilig stellen van de vele drugstransporten op het eiland.

John H. Bazelmans zegt zelf: “Ik heb het 800 pagina’s tellend boek “De Matrix van het systeem’ geschreven wat al ruim 2 miljoen keer vrij is gedownload. Daar staan foto’s en vele zaken in over onder andere dit Koningshuis. Ook heb ik er op Youtube video’s over staan, meer kan ik niet doen!”