Jesse Klaver: De boeren moeten weg zodat we woningen voor asielparasieten kunnen bouwen.

Hier citeren we jesse even.Zullen we meer woningen willen dan moeten er minder dieren komen.Met andere woorden de steden hebben land nodig om huizen te bouwen.Dat heeft dus niks met stikstof te maken,maar met ruimte gebrek.Dat punt 1Punt 2 waar moeten de boeren uiteindelijk naar toe..? En punt 3 wie komen er in de steden te wonen?Affijn ..er zijn tal van oplossingen die ingevoerd kunnen worden waardoor alle partijen tevreden zijn.Punt 1 meer ruimte voor mensen in de stad.En punt 2 meer ruimte voor de boeren.De vraag is welke consessies welke partijen daarvoor moeten doen.Het antwoord is geen.Men zal vanuit ieder oogpunt alleen profijt hebben.Echter is dit kabinet steke blind. En te lui en laf om toe te geven dat we met ze allen op deze manier verkeerd leven.Kantoorpanden vol met mensen die melkert banen hebben en allemaal niet noodzakelijk werk verrichten. Maar alleen zijn gecreerd uit eigen belang en een financieel winst model.Echter is het in 80 of zelfs 90% overbodig.En produceren zij samen punt 1 onnodig veel stikstof. En punt 2 nemen al die bedrijven tereinen onnodig veel ruimte in die beter voor woningen gebruikt kan worden.Met andete woorden de huidige infrastructuur moet drastisch op de schop.Maar er moet ook nog veel geleerd worden wat betreft normen en waarden.Wil men de waarheid zien. Zal men meningen moeten laten varen.