Arts is het zat: ‘Hele coronaverhaal is een aantoonbare, doortrapte leugen’.

Matthijs Schoemacher besloot gisteren naar een Chinees restaurant te gaan waar hij vaak eet. Vorig jaar was het daar rond deze tijd gezellig druk. Nu was er niemand te zien. “Ze worden gewoon kapotgemaakt! Voor een aantoonbare, doortrapte leugen!” klaagt de arts.

Schoemacher ageert al geruime tijd tegen de coronamaatregelen en de spelers die op de achtergrond betrokken zijn bij deze crisis. Er worden iedere dag duizenden ‘besmettingen’ geregistreerd. Bij mensen die positief testen, is RNA-materiaal verzameld. Het enige wat dat betekent, is dat ze ooit eens in aanraking zijn geweest met een Sars-virus. Dat betekent niet dat ze het coronavirus hebben en ziek of besmettelijk zijn, aldus de arts. Hij voegt toe dat deze mensen zeer bruikbaar zijn voor de volgende griepgolf. “Het zijn de toekomstige coronaslachtoffers. Je kunt het zien aan de uitslagen van de eerste griepgolf. Slechts 404 griepdoden en 6200 coronadoden. Waarvan 5500 ouder dan 65.”

“Hoe is het mogelijk dat de hele wereldbevolking door pure propaganda, betaald en georganiseerd door een paar machtswellustelingen, wordt gehersenspoeld, gemanipuleerd, geïndoctrineerd, bedrogen en voorgelogen?” vraagt hij zich af.

Bill Gates kan de pot op met de WHO en zijn vaccins erbij

De coronapandemie doet Schoemacher steeds meer denken aan de Mexicaanse griep van 2009. “Door de WHO toen ook uitgeroepen tot een pandemie met A-status, maar die achteraf slechts een wassen neus bleek te zijn. Waarbij het vaccin meer slachtoffers maakte dan het virus zelf!”

De arts zegt het volk te verachten. “Jullie denken niet, je laat voor je denken.” De mensen blijven maar vertrouwen hebben in de opiniepeilingen, de kranten, de talkshows, de radio. “Zelf mijd ik de staatsomroepen, de pers en de radio zoveel mogelijk. Ik word doodziek van al dat gedraai,” zegt Schoemacher.

Ook is hij klaar met miljardair Bill Gates. “Hij kan de pot op met de WHO en zijn vaccins erbij. Niks langer wachten op een vaccin! Wij hebben onze eigen geriaters en geneesmiddelen. Out!”

Ik durf naar eer en geweten, oprecht en zonder eigenbelang te beweren dat het hele coronaverhaal […] een wereldwijd, strak geregisseerd complot is

Schoemacher trekt een parallel met het sprookje ‘De nieuwe kleren van de keizer’ uit 1837, waarin een keizer zich door een paar oplichters kleren laat aanpraten die zijn gemaakt van ‘een stof die alleen zichtbaar is voor slimme mensen’. Het gevolg was dat hij zich naakt vertoonde aan zijn hele volk. Alleen een kind zei er iets van.

“Ik durf naar eer en geweten, oprecht en zonder eigenbelang te beweren dat het hele coronaverhaal een imitatie, een kopie is van dit sprookje. Maar dit keer is het bittere ernst. Het gaat hier om een wereldwijd, strak geregisseerd complot,” zegt de arts.

Er is volgens hem maar één goede oplossing: “Stap af van het hysterieverhaal en ga over tot de orde van de dag. Ga terug naar normaal. Vertrouw op het natuurlijk afweersysteem. Dat zorgde er tot nu toe voor dat 99,99 procent van de wereldbevolking dit zogenaamde killervirus overleefde. Zonder vaccin!”