DIT ACEPTEERD NIEMAND EN ZAL TOT GROTE ZEER GROTE PROTESTEN GAAN LEIDEN WANT DE MENSEN REDENEREN ZO IN DE ZIN VAN WANNEER EEN VIRUS NAAR EEN KLOK KIJKT!


Bericht nos vanuit den haag:
VVD en CDA steunen verlenging avondklok!
Als het OMT (Outbreak Management Team) het kabinet adviseert de avondklok te verlengen zullen VVD en CDA zo’n verlenging steunen. Volgens CDA-fractievoorzitter Heerma kunnen we “liever nu doorzetten” dan later “weer versoepelingen van de coronamaatregelen terug moeten draaien”.
Ook VVD-fractievoorzitter Dijkhoff denkt dat verlenging van de avondklok aanstaande is. Met de naderende derde golf door de Britse variant zijn waarschijnlijk “extra tikken nodig”, zei hij in een debat in de Tweede Kamer over de coronacrisis.
De avondklok ging na veel discussie op 23 januari in en loopt 10 februari af. Het OMT adviseert vrijdag over de effectiviteit ervan. Het kabinet spreekt er zondag weer over in het Catshuis.
Donkere wolken
In een technische briefing eerder op de ochtend zei RIVM-baas Van Dissel dat ook als alle huidige maatregelen gehandhaafd worden, er toch een toename zal zijn van het aantal bezette IC-bedden. “Je ziet donkere wolken aan de horizon waar we rekening mee moeten houden. Het hele maatregelenpakket is belangrijk om de Britse variant eronder te houden.”
Van Dissel sprak van sombere scenario’s, maar benadrukte ook dat het gaat om modellen, die een grote mate van onzekerheid kennen. Dat heeft vooral te maken met de Britse variant, waarover een hoop nog onduidelijk is.
Spoetnik-vaccin
Zorgen in de Kamer zijn er verder over het vaccinatiebeleid en de beschikbaarheid van vaccins. VVD en PVV vroegen het kabinet in hoeverre Nederland contact heeft met Rusland over het Russische Spoetnik-vaccin.
“Liever een Russische spuit, dan op de IC aan de beademingsbuis”, zei Dijkhoff, die er wel op wees dat het Europees medicijnagentschap EMA het Russische vaccin eerst nog moet goedkeuren. “Het Spoetnik-vaccin zou een bescherming van 91 procent hebben. Hoger dan AstraZeneca en Janssen”, zei PVV-leider Wilders. Hij vroeg zich af waarom premier Rutte “nog niet met de Russische president Poetin heeft gebeld”.
VVD, CDA, GroenLinks en 50Plus willen dat het kabinet gaat nadenken over het in het leven roepen van een speciale gezant voor vaccinatiebeleid.
Vaccinatiebewijs?
Partijen vragen zich af verder af wat het net verschenen advies van de Gezondheidsraad over het vragen naar een vaccinatiebewijs in praktijk betekent. Als kroegen en scholen naar zo’n bewijs zouden mogen vragen, lijkt dat in strijd met een in meerderheid door de Kamer aangenomen motie dat er geen drang en dwang mag plaatsvinden bij het vaccineren.
De SP en PVV vroegen het kabinet verder hoe het kan dat een breed gesteund voorstel om de salarissen in de zorg te verhogen nog steeds niet door het kabinet in behandeling is genomen.
Demissionair premier Rutte en demissionair minister de Jonge zijn straks aan de beurt voor de antwoorden in het debat.
Wij als Burgerbond Nederland zijn geen virologen artsen of wat dan ook, maar als we in omringende landen uitspraken rechtbanken zien die aangeven PCR testen geen virussen aantonen en het sociale leven weer draaiende gemaakt moet worden dit door winkels horeca etc etc gewoon open te doen dan moet er toch een belletje gaan rinkelen in den haag in dat zij niet meer geloofwaardig naar de burger toe overkomt.
Wij zeggen dan ook aan Rutte de Jonge Omt Team en Rivm van als jullie BILD BACK BETTER willen doe dat dan in je achtertuin en niet over de rug van het volk de burgers van Nederland heen want je creëert zo een burgeropstand zo niet een burgeroorlog waarin het haast lijkt of men hier op uit is.
Waanzin ten top een heel land dat geheel plat op zijn gat ligt dit door bewijs van besmettingen PCR testen die niet diagnostiek zijn dit daar een PCR test geen virus kan aantonen.
Duizenden artsen die Rivm OMT Team en ministerie Volksgezondheid tegen spreken!
Zijn deze artsen geleerden dan allemaal complotdenkers en of wappies?
Maatregelen avondklok testen onze kinderen vaccinaties opdringen is vragen om verzet want dit pikt een mens met gezond verstand niet en nee ik ben geen opruier maar een mens een individu met gezond verstand die het hart vast houd in wat er gaat komen wanneer de mensen zich gaan verzetten tegen besluiten OMT Team Rivm en Team Rutte met zijn spoedwet als demissionair kabinet, werkelijk ik hou me hart vast zeker als het onze kinderen en kleinkinderen betreft want daarin ben ik resoluut en zeg blijf ervan weg want de gevolgen wanneer men onze kinderen ook maar verkeerd benaderd kan ik zelfs niet meer rationeel denken want dan gaan jullie een brug te ver!
Ik kan het dan ook niet genoeg zeggen, mensen word lid bij de Burgerbond Nederland ga naast elkaar staan hierin, ook ondernemers MKB sluit uw aan zodat wij met de lidmaatschapsgelden de juiste mensen kunnen inschakelen en procedures kunnen opstarten tegen deze gekozen volksvertegenwoordiging die reeds demissionair is maar wij het liefst gisteren al hadden zien vertrekken!
Link 2 stappen plan invullen en u bent lid, dit kan per jaar of per maand! Doe er wijsheid mee mensen want genoeg is genoeg!
https://burgerbondnederland.nl/leden/ 2 stappen plan vul dit goed in mensen.